fbpx

Undervisere på Parterapeut Udd.

Steen Degn

Steen Degn

ID Psykoterapeut MPF

Læs mere

Kærlighed, seksualitet og samlivstemaer er ofte omdrejningspunktet for hans hverdag, hvor han igennem 10 år har været privatpraktiserende parterapeut samt kursus- og foredragsholder.

Det der især fanger Steens opmærksomhed er, hvordan man kan møde par i øjenhøjde ved at genkende det enkelte pars udviklingsniveau. Herefter kan man effektivt arbejde med ID metoder og fx hjælpe par med at vågne op fra reaktive interpersonelle dramaer.

Som underviser brænder han for at formidle, hvordan par dynamisk kan bevæge sig dybere og dybere ind imod deres essentielle sjælepartnerskab. Han er desuden optaget af den integrale (og pentagrale) begrebsramme, hvorudfra han skaber et læringsmiljø med flow, lethed, humor, varme og dybde. 

Som parterapeut brænder Steen for at se udviklingen ske i individet og i parret, og han sætter en ære i at faciliterer terapeutiske rum, hvor dybe mødeøjeblikke healer følelsesmæssige dynamikker hos parret.

Steen er uddannet Psykoterapeut fra ID Academy, årgang 2003. Han har efterfølgende videreuddannet sig i parterapi, kærlighed, seksualitets- og samlivstemaer i både Danmark og i udlandet.

 

Dorte Søgaard Rendtorff

Dorte Søgaard Rendtorff

ID psykoterapeut MPF

Læs mere

Parproblematikker- og udfordringer har i mere end 25 år været emner, som Dorte har beskæftiget sig med – ikke mindst som terapeut med par i terapi, siden hun fik sin ID certificering for snart 20 år siden.

Dorte har arbejdet dybt og intensivt med, hvordan defensive tilstande starter i ungdommen og hvordan tilstandene skaber ekko op igennem voksenlivet, hvorfra der er konkrete muligheder for at skabe vækst i parforhold og samliv.

Hendes passion er at hjælpe par til at elske hinanden dybere med hjertets autencitet – netop fordi det er muligt, også når gnisten er forsvundet eller stormvejr sætter ind af forskellige livsomstændigheder.

Hun brænder for temaer omkring nærvær i parforholdet, bl.a. det at stå sundt adskilt og vedholdende kærligt fast på kanten af store udfordringer.

Dortes tilgang til parterapien går gennem mange egne erfaringer med parrets personlige og fælles skyggepotentiale. Hun arbejder med parrets udvikling, igennem de gamle meditative inquiry teknikker, hvor øjeblikke af dyb intuning til det nænsomme nærvær smelter og skaber sund forandring.

Dorte er uddannet psykoterapeut fra ID Academy, årgang 2002. Hun har efterfølgende videreuddannet sig i psykoterapeutisk arbejde med par og specialiseret sig indenfor psykoterapeutisk arbejde med familiens trivsel, skilsmisse og utroskabsproblematikker og ikke mindst potentialet i parforholdets sunde udvikling.

Anni Olesen

Anni Olesen

ID psykoterapeut MPF

Læs mere

Anni har arbejdet med par -og familieterapi i omkring 20 år og er derfor et oplagt valg til at undervise dig i parterapiens mange facetter.

Anni er uddannet integrativ psykoterapeut hos Ole Vadum Dahl i 1991, og har efterfølgende løbende videreuddannet sig og specialiseret sig indenfor bl.a. psykoterapeutisk arbejde med helbredsproblemer, dybdepsykologisk arbejde med drømme og symbolik samt Par og Familieterapi.

Anni Olesens unikke evne til at arbejde med dybe eksistentielle temaer i terapi er yderligere blevet beriget af hendes 5 år lange teologistudium på Århus Universitet.

Anni har mere end 25 års klinisk erfaring som privat praktiserende par & psykoterapeut i Århus, hvor hun gennem årene også har afholdt en lang række drømme- og selvudviklingskurser.

Kirsten Degn

Kirsten Degn

ID psykoterapeut MPF

Læs mere

Parforholdsproblematikker er en væsentlig del af Kirstens hverdag. Hun arbejder nemlig som professionel parterapeut, hvor hun har set og arbejdet med en bred vifte af problemer i parforhold.

Som underviser er hun særligt interesseret i at lade kursisterne erfare, på egen krop, hvordan partnere med forskellige tilknytningsmønstre, traumer og temaer har det. 

Denne nye erfaring gør det nemlig tydeligt, hvordan disse faktorer har indflydelse på de dramaer og negative mønstre, som parret udspiller med hinanden – og sidst men ikke mindst, hvordan de kan mødes og sammen sætte gang i udviklingsprocesser.

I terapirummet er Kirsten desuden interesseret i at skabe ”her og nu”-erfaringer, hvor hun skaber et rum, hvor parret kan se, høre og mærke hinanden fra et mere åbent hjerte. Dermed skaber de mulighed for dybere og sundere kontakt.  

Kirsten Siw Grundtdal Degn er desuden underviser på ID Academys løbende weekendkurser for par.

Kirsten Siw Grundtdal Degn er uddannet ID Psykoterapeut fra ID Academy, årgang 2006. Hun er specialiseret og efteruddannet i det psykoterapeutiske arbejde med par og har en omfattende klinisk erfaring, som hun bringer i spil på uddannelsen.

Gitte Fosvang

Gitte Fosvang

ID psykoterapeut MPF

Læs mere

Der er bestemt ikke mangel på redskaber og forståelse for de problematikker og udfordringer, som naturligt dukker op i et parforhold og i nye familiestrukturer, når Gitte underviser eller har klienter.

I mere end 25 år har hun på forskellig vis arbejdet med menneskers forskelligheder, livsvilkår og udfordringer, hvor særligt tilknytning og udviklingspsykologi optager hende.

”Forståelsen af de sår vi har fået i opvæksten, og transformationen i at komme tilbage til helheden, giver mening for mig.”- fortæller Gitte.

Hun er særligt optaget af at genfinde de tabte, fortrængte, fornægtede og mistede dele af vores personlighed og få dem foldet ud igen – til glæde for os selv og hinanden, for at få et liv i mere balance og mindre smerte.

Mange års personlig og faglig erfaring med den sammenbragte familie, skabte et andet af hendes helt store interesseområder: Par og familieterapien. I Gittes mere end 10 års kliniske erfaring, har hun en stor erfaring i arbejdet med par, familier og narcissistiske sår fra opvækst og parforhold.

I Gittes arbejde som psykoterapeut brænder hun for kærligheden og kontakten og nyder at formidle, faciliterer og supervisere processer og har i en årrække selv haft hold i mindfulness og fordybelsesgrupper.

Hendes psykoterapeutiske speciale er skrevet omkring gentagelsestvang, kvinder der elsker for meget, spiseforstyrrelser og misbrug/med-misbrug samt opvækst i narcissistiske familiedynamikker.

Hun blev certificeret psykoterapeut fra ID Academy i 2013 og har en 2-årig efteruddannelse i parterapi og flere kurser i seksualitet, utroskab, høj-reaktiveret og angst.